Aika ajoin teen työseurantaa, millaisista työpäivistä ja tehtävistä työpäiväni rakentuu. Jonkin sortin henkilökohtaista työnohjausta siis. Ei sitä kissankaan häntää muu nosta kuin kissa itse.

Näitä "työseuranta" aikoja minulla taitaa löytyä aika ajoin vuodesta 1988 lähtien. Syysloma on nyt katkaissut mukavasti tämän syksyn kiireet, akkuja on ladattu ja tulossa on kutakuinkin mahdoton marraskuu. Kun joka tapauksessa töitä on enemmän kuin pystyy tekemään, niin päätin samalla ottaa vielä yhden ylimääräisen tehtävän eli kun minun on monta vuotta pitänyt tutkia blogien maailmaa,  niin miksen tekisi sitä juuri nyt. Samalla tulee hahmoteltua MEKA maailman kummallisuuksia parhaimmillaan ja pahimmillaan.

Maanantaina 1.11.2010 minun työpäiväni loman jälkeen alkaa työhuoneessa 6:30. Puoli tuntia meni heräämiseen, sen verran loma on laiskistuttanut. Ensimmäiset työtunnit menevät viikon ja koko marraskuun suunnitteluun ja jäsentelyyn, allakoiden, nettisivujen ja muiden sosiaalisten mediasivujen päivittämiseen. Päivän allakkapuuhina on SEKK maanantaipalaveri ja SAMKissa sosionomeille 4 tunnin luento mediakasvatuksesta, molempia pitää valmistella. 

Niin ja nyt olen sitten tehnyt ensimmäisen vuodatusmerkintäni.

9:30 SEKKin maanantaipalaverissa kaikki sekavat asiat muuttuivat entistäkin sekavimmiksi, mutta näinhän se aina. Sitten muutaman kymmenen käsitellyn asian jälkeen valmistelemaan päivän luentoa.

12:30-16:00 SAMKissa pitämässä luentoa mediakasvatuksen ihmeellisistä käytännöistä SEKKin toiminnoissa. Paremminkin olisi voinut mennä.

Illalla tuli vielä kolme tuntia viilattua Ruskilan koulu SEIKKAILU MERIMAASSA elokuvaa julkaisukuntoon ja muuta sälää työpöydältä. Työpäivä päättyy 24:00.