Eilen 15 tunnin kiireinen työpäivä oli kokolailla turhauttava, paitsi että illalla Ahlaisten nuorisoseurassa homma eteni ihan hyvin. Muuten eteni kivireen kanssa.

Murphyn lakia myötäillen; eilen piti postittaa Myötätuulen viestin mainoksia; saimme 200 kpl väärän kokoisia julisteita, joista 50 kpl oli enemmän kuin tilattiin ja 100 kpl menee suoraan  paperisilppuriin, kun niissä on väärät kellonajat. Ja laskukin on puolet isompi, kuin mihin on varaa. 100,- ylimääräinen lisälasku ei ole suurensuuri, mutta kun koko vuoden budjetti on kutakuinkin 500,-, pieni moka nousee aivan toisenlaisenlaisiin mittasuhteisiin.

 

Ehkä tilanne ei nyt niin paha ole, olihan tilauksessa 10 kpl julisteita juuri sellaisia kun tilattiin, oikean kokoisia, hienoja ja näyttäviä. 5% onnistuminen on sentään paljon parempi kuin 0%.

Sitten olisi tarvinnut pitää postitustalkoot, mutta eipä kukaan korvaansa lotkauttanut. Muutenkin kun oli paljon keskittymistä vaativaa pohtimista, ei työpaikalla ollut minkäänlaista keskittymisrauhaa, joten oli pakko tulla kotiin pitämään yhden miehen postitustalkoot. Turhauttavaa joutua tekemään töitä, joita osaisivat muutkin avittaa ja tehdä, kun samalla työt, joita ei voi muille siirtää, jäävät tekemättä. Myötätuulen viestin tiedottamisen ja vähän kaiken muunkin kanssa ollaan nyt aikataulussa kaksi viikkoa jäljessä ja h-hetki on nyt kahden viikon päässä vaanimassa.

Kumpa nyt pystyisi pidättelemään omaa turhautumista asioiden tuskallisen hitaaseen etenemiseen ja vääntää vaan. 

Nyt lauantai-aamuna ajattelin nukkua niin pitkään kuin unta riittää ja tehdä hommia ilman kelloa, kun eilinen työpäivä hyökkäsi illalla aika raskaasti päälle. Loppuilta olikin ihan rentouttava ja mukava, mutta aamukuudelta ei enää tullut uni, joten ei muuta kuin työpöydän ääreen tekemättömien töiden ahdistusta purkamaan. Tähtämenä on, että huomenna olisi vapaapäivä.

Päivän tehtäviä; Myötätuulen viestin tiedottaminen ja järjestely, Karhuseutu TV ohjelman kokoaminen ja Varaosapankin esittelyvideon editointi. Plus muuta siivoamista ja normaalia sälää.