Eilen olin KAIKEN aikataulusta kaksi viikkoa jäljessä, tänään kaksi viikkoa ja päivän. 

Eilen oli täysin mystinen ja masentava päivä kaiken tekniikan kanssa, mikään ei vain yksinkertaisesti onnistunut. Verkko katkeili, Windows 7 ei toiminut, Adoben Premier kaatui noin 20 kertaa, Music Makerin uusin versio ei asentunut, lopulta ei YouTubekaan suostunut lataamaan Uotilan elokuvaa.

Paras syy, minkä kuulin, miksi mikään ei toiminut oli se, että auringossa on nyt rajuja aurinkotuulia, jotka aiheuttavat sähköhäiriöitä. Huuhaata, mutta selittäkääs paremmin tuon masentavan maanantai sähköisen toimimattomuuden?

Nyt tiistai-aamuna eilisistä harmeista ei ole muuta jälkeä kuin että olo on kuin selkään saaneelta, voittihan tekniikka sentään minut eilen 10-0.

Uotilan uudesta elokuvasta "Karjassa talon turva" nähtävillä nyt episodi HEVONEN MAATILALLA .

Tänään on tulossa kiireinen, kaaottinen ja mielenkiintoinen päivä taas työväenopistolla erityisryhmien sosiaalisen median kurssin kanssa. Itse asiassa kurssi on jo ohi, mutta nyt koitetaan kuroa kiinni tätä kahden viikon aikataulusta tippumista. 13 päivää seminaariin enää.

Iltamerkintä vielä; eipä saatu aikataulua elokuvien suhteen ainakaan kiinni, päinvastoin. Seminaarin järjestelyt on kohdallaan, mutta elokuvien editointi ei suju, liikaa muuta tekemistä.