"Maanantai työviikon aloittaa" ei taida minulla pitää ihan kutiansa, on työviikon 8. päivä menossa. Työviikko lienee siis kutakuinkin puolivälissä.

Eilen oli kuvauspäivä Jämsässä Himoksella ja päivä meni kutakuinkin nappiin. Tietokone ei ollut auki, eikä puhelin, joten päivä eteni vain yhtä tehtävää tehden.

Mutta mukavankin työpäivän jälkeen koittaa normipäivä maanantai, jotakin taas koittaa aloittaa alusta. Valitettavasti tyhjästä työpöydästä ei tietoakaan. Päivän tehtäväpiikissä on 40 tehtävää.

0600-0700
Kahvikeitin päälle. Kissan muonitus. Sähköpostit. Työtiedostojen viikkovarmuuskopiointi. Allakoiden synkronisoiti ja viikon suunnittelu. Nettisivujen päivitys. Sähköpostien varmuuskopiointi. Facebook kierros.

0700-0800
YouTube tilastointia. Twitter  ja netti kierros maaliman menoihin. Nettisivujen päivitys. Viikon järjestelyitä, purkamista ja pakkaamista. Tehtävälistan päivitys, 40 tehtävää auki.

0800-0900
Sähköpostinvaihtoa. Suihkussa. Päivän, viikon ja vähän loppuvuodenkin suunnittelua edelleen. Kitaran kielten venytystä.

Mielenkiintoista, että yksi päivän tärkeimmistä työtehtävistä on kitaran kielien venytystä, jota pitää aina aika ajoin ohikävellessä tehdä. Vaihdoin lauantaina nylon kieliseen kitaraan kielet ja ne venyvät yleensä muutaman päivän, joten niitä aina välillä pitää venyttää, kiristää ja virittää. Illalla pitäisi äänittää pariin leffaan musiikki ja olisi mukava, jos kitara silloin tämän kitaran kielien venytys operaation jälkeen pitäisi virettä.

0900-1000
Aamupala. Kamerat lataukseen. Eilisen Malike kuvausten nauha kaappaukseen.  Kitaran kielten venytystä. Käynti SEKKissä, allekirjoituksia.

1000-1130
Otsolan kansalaisopiston Validian elokuvaryhmä.

1130-1230
Kotimatka. Työhuoneessa sekalaista säheltämistä.  Kitaran kielten venytystä. Yksi työkeikka peruuntui.

1230-1400 omaa aikaa

Jos minulla olisi vain yksi työnantaja ja yksi työ, olisi kai vain yksi työnkuvakin yhteisenä nimittäjänä, esimerkiksi ohjaaja.

Mutta kun on monta työtä ja vain yksi tekijä, niin työnimikkeitä ja "ammattikuvauksia" päivän mittaan syntyy melkein yhtä paljon kuin kotiäideillä, paljon erilaisia hommia pitää hallita, että homma pysyy kasassa.

Listaanpa nyt tähän huvikseni, millaisia erilaisia toimenkuvia minulla tämän päivän aikana löytyy;

Kahvinkeittäjä. Kissan muonittaja. Projektityöntekijä. Mikrotukihenkilö. Tiedottaja. Kuvausassistentti. Hallituksen puheenjohtaja. Kansalaisopiston opettaja. Sihteeri. Kitaran kielen venyttäjä. Editointiassistentti. Tuottaja. Editoija. Studion käyttömestari. Muusikko.

1400-1500
Toinen kuvausnauha kaappaukseen. Sähköpostinvaihtoa. Sivupäivityksiä. Puhelinpalaveri. Meriseikkailun editointi palaute pohdittavana; etenee normien mukaan ok. Kolmas kuvanauha kaappaukseen. Kitaran kielien venytystä.

1500-1630
Kitaran kielien venytystä. Ensi-ilta järjestelyitä. Äänitys-studion viritystä.

1630-1700 
Samplitude äänitys-Studio toimii nyt! Heti helposti kolmen kuukauden jahkailun jälkeen!

1700-1800
Ensimmäiset koeäänitykset on tehty. Homma toimii hienosti!

1800-2100
Varaosapankin esittelyjuttua editoidaan ja musaa väännetään vuorotellen. Hidasta on. Mutta muuten hauskaa puuhaa. 

2100-2300
Musiikin vääntöä. Kaksi varaosapankin juttua editoitu valmiiksi. Nyt loppuu puhti loput huomenna.