Eilinen oli oikeastaan valmistavat työpäivä ja tänään pitäisi sitten saada jotain valmistakin niin paljon kuin sielu sietää, mutta taas kelloon katsomatta, yksikään dead-line ei tänään vaani, mutta ensi viikolla on niitä useita. Joskos näihin sitten vähän valmistuttaisi jotain eteenpäin.

Eilen jaksoin tehdä jotain tehokkaasti 5 tuntia kaikenlaista, sitten muutama tunti vähän tehottomammin, ilta tuli oltua kokonaan vapaalla hyvässä seurassa. Vapaalla oleminen taitaa nykyään merkitä sitä, etten ole missään tekemisissä tietokoneiden kanssa. Tästä se aina luiskahtaa johonkin ohjelmapäivitykseen, varmuukopiointiin, akkujen lataamiseen jne. Jos omia akkuja pitää ladata, niin sähköiset tietotekniset vempaimet kiinni kiitos.

Tämä on itse asiassa jo kolmas päivä, kun ei ollut minkäänlaista herätystä. Silti heräsin 0730. Mukavaa tulla aamulla kutakuinkin järjestettyyn työhuoneeseen, missä kerrankin oli kaikki valmiina odottamassa päivän töitä. Muutama kotipuuha, kiireetöntä heräämistä, muutama rutiiniasia ja nyt sitten otetaan miehestä mittaa.

0815-1027
Ahlaisten Spöökäillen on nyt leikattu ja viimestelyä vailla. Ensi-ilta on Ahlaisissa 24.4., mutta mikäli yhtään asiaa tunnen, viimeistelyeditoinnin kanssa tulee vielä jossain vaiheessa kiire. Editoinnin ohessa tuli keitettyä riisipuurot ja huollettua kattilan ääressä yksi työkone matkakuntoon taas. Nyt pieni tauko.

1100-1300
Editointipöydällä MINÄ LUPAAN vaalitilaisuus ja toisessa koneessa 4H kansainvälinen viikonloppu. 4H jutusta piti laittaa tekstiä käännettäväksi, ei etene ennen sitä. Tehokkuus on taas aika kaukana minusta nyt, mutta jotain sentään etenee?

1700
Iltapäivä jo pitkällä. Sorruin siivoamaan valokuva-arkistojani, mutta sain siinä sivussa sitten vihdoin yhden episodin MINÄ LUPAAN tilaisuudesta YouTubeen 
Piia Helmisen MINÄ LUPAAN  elokuvasta kommentti.

2300
Toinenkin 
Vain yksi MINÄ LUPAAN lupaus vaalivideo valmiina. Tunti pari siihenkin hurahti, kun piti olla oikeinkirjoitusten kanssa tarkkana. 12 tunnin työpäivä tästä tuli, tai oikeastaa 6 tunnin tehokas työpäivä, loput vähän jotain muuta tai miten senkin nyt sitten ottaa.