Työpäivä ei vain lähde käyntiin. Työpöydällä on nyt 14 editointityötä auki ja 21 muuta paperi- tai kirjoitushommaa kesken. Virallisesti ja lainmukaisesti palkallisia työtunteja on 2, joista kumpikaan ei ole työlistaan merkittyjä.

Palkalliset työt on kaikki ok. Ongelmana on enemmänkin nuo palkattomat työt, jotka vievät niin paljon aikaa, että itseään palkatuksi ehdi hakemaankaan. Hommia joita on vain tehtävä. 

Palkalliset tehtävät on hoidettava ajallaan, mutta palkattomien kanssa käy usein niin, että kun ei ole pakko, niin mieluummin ottaa päivällä päivätorkut kun väsyttää, eikä revi omaa selkänahkaansa. Se taas teettää sen, että työt kasaantuvat ja jossain vaiheessa edessä on dead-line suma, jota ei terveellä järjellä ajateltuna voi mitenkään yksi ihminen purkaa. Mutta minkäs teet, kun ei saa itsekään palkkaa, niin miten sitä muka voisi jonkun muun sitten palkata hommia tekemään.

Seuraava väli-dead-line (palkatonta puurtamista) on 2 tunnin ja 18 minuutin kuluttua. Pitänee ehkä nyt keskittyä siihen.

Tavoitteena on se, että pääsiäiseen mennessä pääsen eroon kaikista näistä keskeneräisistä palkattomista töistäni. Paha vain, että näyttää nyt siltä että pääsen palkallisistakin...

0921
Nyt on sitten Validia elokuvaryhmän Kummituskävely elokuva vaiheessa 0.75, eli kahta ryhmätuntia ja parin tunnin viimeistelyeditointia vaille valmis. Ohessa tuli hoideltua yhdet ensi-iltajärjestelyt ja pari isoa varmuuskopiointiakin on sivussa hoidettu. Nyt pieni pään tyhjennys, pakkaamista ja Validiaan.

1725
Näin sitten päättyi taas yksi kurssi, Validian elokuvaryhmän kurssi on siinä. Vielä on parin tunnin häntä viimeistellä Kummistuskävely elokuva, mutta sehän ei ole mikään paha homma enää. Hyvältä näyttää, ensi-ilta lienee sitten vappuna.

Näin se sitten loppui samalla vammaiselokuvan jatkumo tällä erää, yhtäkään piiriä tai ryhmää ei ole nyt toiminnassa. Yhtäkään pitävää sopimusta jatkosta ei ole. En siis tiedä, alkoiko minulle piiristä kesäloma vai sainko potkut. Tällaista se vaan on projektityöntekijän arki, tekee homman miten hyvin vaan, aina on potkut tulossa projektin päätyttyä.

Päivällä olikin sitten hyvä ottaa vähän omaa aikaa, jotta taas jaksaa rutistaa. Tunnin verran meni Loimaan FENIX elokuvaa suunnitellessa Facebookissa ja hyvältä tuokin nyt näyttää tässä vaiheessa. Nyt tarttis sitten vaan ottaa yksi hankehakemus työn alle, pari editointityötä auki ja muutama muu kymmenen sälää tuohon levälle, josko saisi jotain aikaiseksi vielä tänään. Tavoitteena on, että Otsola seniorien elokuvan editointi edistyy pisteeseen 0.6, Maliken Meriseikkailu tulee viimeisteltyä ja perjantain ensi-iltaa tulee vähään edistettyä. Ja tuo hankehakemus pitää saada pois käsistä. Jne.