Kesä- ja heinäkuu on näköjään jäänyt vuodattamatta kokonaan. Kiireitä ja kesäväsymystä on ollut ja nyt taas elokuu hyökkää päälle. 

Kesälomaa oli vain viikko, mutta se oli kyllä lomaa ainakin siinä mielessä, että on taas hankala päästä työnsyrjään kiinni. Tulee taas tehtyä kaikenlaista muuta kuin sitä mitä tarttis tehdä.

Muutama tunti meni Eurajoen MEKA TV sivuja siivotessa ja ajantasaistamisessa, ei ollenkaan ajankohtainen eikä varsinkaan palkallinen tehtävä, mutta on vain roikkunut tuossa kuukausikaupalla tekemättömänä ja rahattomana. Toisaalta tämä liittyy siihen, että ajattelin siivota yhden nettisivun päivässä. Tätä vauhtia sitten saankin siivottua MEKA TV sivuston helposti kutakuinkin kolmessa vuodessa. Sitten alkaa taas uusi siivouskierros?

Elokuussa tässä on nyt ensimmäisenä työnä Maliken in English DVD:n editointi. Lähtee Tanskaan ensi viikolla 50 kpl mokomaa.

Sitten alkaa kahden FENIX leffan viimeistelyt, joiden ensi-illat on Virossa 20.päivän huiteilla.

Erilaiset ammatit episodit ja Clover Powerit odottavat sitten editointia ja Viroon ja Portugaliin lähetettäväksi esityksiin. Porikin tarttis laittaa porimmaksi. Muutama muukin homma odottaa elokuussa. Syyskuussa on sitten taas aivan uudet kujeet tiedossa. 

Nyt loman jälkeen kyllä vähän tuntuu siltä, että jos elokuussa olisi 90 päivää, homma olisi hienosti hanskassa. Nyt se taitaa olla nippa nappa sormenpäistä karkaamassa kokonaan.

Eilen, ensimmäisenä lomanjälkeisenä päivänä en siis saanut mitään konkreettista aikaan, mutta koneet on nyt kunnossa, varmuuskopioinnit ajan tasalla ja paljon mielenkiintoisia juttuja odottamassa, että saan niihin jonkun otteen taas.