Vuorokauden vaihtuessa työpöydän ääressä vielä. Ruskilan koulu Seikkailu Merimaassa on nyt YouTubessa

Näyttää siltä, että pitää tai oikeastaa saa mennä vielä työmatkalle Lappiin FENIX-projektin mukana. 

Aamulla työhuoneessa 6:00 alkaen Ruskilan DVD masteria tekemässä. Samalla DVDlle laitettiin koulun kotiseuturetki Nakkilan kotiseutumuseolle. Näin onkin sitten koko Ruskilan koulun projekti kutakuinkin niputettu ja tehty, vain Karhuseutu TVn loppuraportointia vailla.

9:00- 13:30 päivä menikin sitten vähän kivirekeä vetäessä työväenopistolla erityiryhmien sosiaalisen median kurssia, "lopputyöseminaari" hyökkää päälle, aika käy vähiin, eikä mikään edisty sillä vauhdilla kuin pitäisi. Periaatteessa päivä oli mukava, mutta tuloksia on vain aivan liian vähän. Jo pelkästään pakkaamiseen ja purkamiseen hurahti tunti, työajan ulkopuolella tietty. On vähän sellainen olo, että nyt kun palkka on nautittu, työpäivä vasta alkaa. Pieni ajatusten nollaus on nyt tarpeen.

Iltasella tuli vielä noin kolmisen tuntia järjesteltyä seuraavia päiviä epämääräisessä järjestyksessä. Huomisen Merikarvia-ryhmän Myötätuulen viestin Siikaisten juttu siirrettiin ja editointilevylle ym. Turhauttavaa, kun ei mitään valmista ole saanut tänään aikaan. Työpäivä päättyy puolen yön maissa taas.