Normityöpäivä lauantai. Tehtävälistassa on 34 työtehtävää, jotka täytyisi hoitaa pois päiväjärjestyksestä. Jos teen tänään epäjärjestyksessä mitä vain suinkin ehdin, niin voisin huomenna keskittyä järjestyksessä vain yhteen tehtävään. Kun päivä on joka tapauksessa melkoista kaaosta, niin teenpä sitten vähän työnseurantaa samantien.

0700-0800
Herätys. Kahvikeitin päälle. Koneet auki. Sähköpostinluku. Eilisten työ- ja editointitiedostojen varmuuskopiointi. Kahvittelua. Kierros netissä; MEKA TV sivujen päivitys, Google allakka päivitys, netti- ja paperiallakoiden synkronisointi, Facebook, YoyTube rutiinit, uutisten silmäylyä Twitter ym., tulevien kuvauskelien seuraaminen.

0800-0900
Malike editoinnin valmistelua. Matkaeditointikoneen ym. purku eiliseltä Clover Power reissulta ja editointivalmiiksi laitto. Meriseikkailun editointia, Kylmäpihlajan rakenteen hakemista.

0900-1000
Maliken Meriseikkailusta majakkaversio 0.2 editoitu ja laitettu etäedittiin. Clover Power kuvaussuunnittelua, puhelinpalaveri. Pieni FB- ja TW-kierto maailmalla. Vähän Vuodatusta tästä päivästä.

1000-1100
Aamupala ja lehdenlukua. Pieni Clover Power tiedote maailmalle. Maliken Meriseikkailun Ouraversio 0.1 kimppuun, joka eteni versio 0.15. Huomisen kuvauspäivän kalusto tarkistettu ja laitettu lähtövalmiiksi. Vähän kotitehtäviäkin välillä.

Nyt kyllä 3 tunnin puurtamisen jälkeen alkaa taas turhauttaa, kun mitään valmista ei näytä tulevan. Tehtävälista ei lyhene, päinvastoin yksi tehtävä putkahtanut työpöydän uumenista lisää. Pientä tyydytystä aiheutti kyllä kuvauskaluston pakkaaminen, kalusto on tiptop kunnossa ja käyttötarkoituksiin nähden millimetrimitan kanssa mitoitettu oikeaan hintalaatusuhteeseen. 

1100-1200
Uuden Rode zeppeliinin viritys käyttökuntoon. Puhelin lataukseen. Vasemmalla kädellä siivoilua. Papereiden järjestelyä. Kalustoluettelon täydennystä. Keskeneräisten editointitöiden jäsentelyä.

Katsotaanpas mitä tässä editointipöydällä tänään roikkuu? Parikymmentä juttua on levällään tänään. 
 
1. Aikuis Maliken Suuri Meriseikkaulu. Editoinnit kutakuinkin ver 0.2 Ensi-ilta Tampereella 24.3. Palkallinen Pro.
2. Porin ympäristötoimen Rakennusosat kiertoon Satakunnassa hankkeen DVD:n viimeistely roikkuu musiikista, en ole saanut omaa musiikki-studiota pystyyn koko vuonna. Ensi-ilta Porissa 31.3. Palkalliinen.
3.-4. FENIX projekti Ruotsin ja Lapin matkan pikkudokkarit. Ruotsin matkan käännöksiä odotellaan, Lapin matkan jutun viimeistelyyn tarttis löytyä 4 tuntia rauhallista työaikaa. Ensi-illat YouTubessa heti kun on valmiit. Palkallinen.
5. Clover Powerin Viron matkan leffa, ensi-ilta kesäkuun lopussa. Osittain palkallinen.
6. Ahlaisten Spöökäillen viimeistelyt, noin 4-8 tuntia tarttis. Ensi-ilta 24.4. Palkallinen tähän asti, mutta viimeistelyt palkattomia.
7. Ahlaisten muistitietoa DVD.lle, tunnin hommaa, mutta vaatisi rauhallista keskittymisaikaa. Palkallinen.
8. Otsolan Validia kurssin Kummituskävely. Ensi-ilta 1.5.. Palkallinen, mutta viimeistelyt palkattomia.
9. Otsolan seniorien leffa, ensi-ilta 1.5. Palkallinen, mutta viimeistelyt palkattomia.
10.-11. Merikarvian kansalaisopiston 2 kpl leffa viimeistelyssä. Viimeistelyt palkattomia. Ensi-ilta YouTubessa heti kun on valmiit.
12.-13. Minä lupaan vaalijuttujen viimeistelyt. Ensi-ilta heti kun on valmiit. Palkaton.
14. Ruskilan DVD viimeistely. Heti kun ehtii, pienestä kiinni. Palkallinen.
15. Huittisten kansalaisopiston Päivä Rekikoskella. Palkallinen.
16. Levanpellon muistelupiirin mahdollinen Karhuseutu TV DVD, parin tunnin juttu. Palkallinen. 
17.-20. Muuta palkattomia viimeistelyjä odottamassa joko rahoittajaa, työaikaa tai työntekijää.

Saisin tämän suman helposti purettua, jos saisin seuraavan kolmen viikon aikana keskittyä vain ja pelkästään editointiin musiikki ja äänitöineen. Musiikista roikkuu nyt kaikkein pahiten, kun ei keskittymisaikaa tähän tahdo löytyä.
 
1200-1300
Malike edittiä. Nyt tuli se ahaa-elämys, miten homma pitää tehdä. Musiikista vaan roikkuu, mutta nyt se lähtee. Ruokatauon paikka. 

1300-1800
Kitaran kielten vaihto, kielien venyttämistä ja viritystä. Taukoa, kotitehtäviä, omaa aikaa ja lepoa. 

Ruokatauko kaikkine kotitehtävineen, kaupassakäynteinen ja päiväunineen haukkasi päivästä koko mokoman palan. Nylon kielisen kitaran kielten vaihtoon tosin hurahti kaikkineen tunti, nyt pitää venytellä kieliä, jotta ne pysyisivät sitten paremmin vireessä kun musiikin äänitys mahdollisesti maanantaina alkaa. 2-3 päivää ne kielet venyy, ennenkuin alkavat kunnolla pysyä vireessä.

1800-1900
Malike editointia. Musiikin hakemista ja äänitykseen valmistautumista. Auton öljyntarkistus ym. huolto huomista kuvausreissua varten. Pakkaamista.

1900-2000
Musiikin virittelyä ja suunnittelua Maliken juttuun, editointia

2000-2100
Saunanlämmityksen ohella ensimmäinen musiikkidemo Maliken videossa. Sitten tulin valmiiksi Meriseikkailun versio 0.5. Sitten vaan tarkistettavaksi ja saunaan. Tässäkä tämä työpäivä? 8 tuntia epämääräisen tehokasta työaikaa, ja jokunen tovi päälle. Mitään valmista ei tullut, mutta tästä on maanantaina hyvä jatkaa. Pientä tyytyväisyyttä aiheuttaa se, että nyt on nuo musiikin äänitysvermeet siinä mallissa, että siitä vaan purkkiin. Soittaminen on kivaa!

2100-2140
Maliken Ouran juttu versioon 0.25 ja tarkistukseen. Ja nyt saunaan.